Αναζήτηση

0
Για τηλεφωνικές παραγγελίες 211 800 4310

Σχετικά με εμάς

Καλώς ήρθες!

Και όπως είναι σωστό , θα θέλαμε να σου πούμε λίγα πράγματα για εμάς......

Το κόσμημα δεν είναι μόνο ένα περιδέραιο, ένα βραχιόλι ή ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια, το κόσμημα είναι κάτι παραπάνω από αυτό.
Η λέξη κόσμημα προέρχεται από το ρήμα κοσμώ που σημαίνει στολίζω, εν ολίγοις το κόσμημα είναι στοιχείο διακόσμησης που χρησιμοποιούμε για να προσθέσουμε ομορφιά και κομψότητα.
Η λέξη παραξενιά είναι η συμπεριφορά που έρχεται σε αντίθεση με το κανονικό το μη συμβατικό, το διαφορετικό με αυτο δηλαδή που σε κάνει να νιώθεις και να είσαι ξεχωριστός!

To 1989 ήταν χρονιά που γεννήθηκε η ιδέα για την δημιουργία ενός brand κοσμημάτων που θα περιελάμβανε "ξεχωριστά" κοσμήματα για αυτούς που αναζητούν το διαφορετικό , το μοναδικό στύλ. Έτσι λοιπόν γεννήθηκαν οι Παραξενιές!
H αγάπη για το κόσμημα και η δέσμευση για την ποιότητα και τις προσιτές τιμές ,μας "χάρισαν" την αγάπη του κόσμου , αναδικνύοντας μας ώς ένα από τα καλύτερα και πληρέστερα κοσμηματοπωλεία.

Η δράση όμως δεν σταματά εδώ

Το 2011 δημιουργούμε το ηλεκτρονικό κατάστημα paraxenies.gr με ένα και μοναδικό στόχο, τηv παροχή καλύτερης εμπειρίας, online αγορών κοσμημάτων από την άνεση του σπιτιού σας! Σε συνδιασμό με την παροχή κοσμήματων σε άψογη ποιότητα και πάντα στην καλύτερη δυνατή τιμή. 

Υψηλότερη Ποιότητα!

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ποιότητα και την κατασκευή όλων των προϊόντων μας. Έχουμε επιβάλει αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές ελέγχου της ποιότητας για να σας δώσουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές .

 

Τίποτα όμως δεν θα ήταν αυτά χωρίς να προσφέρουμε άψογη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας!

Έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση και να κάνουμε όλους τους πελάτες μας ευχαριστημένους με εξατομικευμένες υπηρεσίες μας. Γνωρίζουμε ότι το κόσμημα είναι ένα σημάδι αγάπης και δημιουργεί ιδιαίτερες αναμνήσεις, έτσι αφοσιωθήκαμε στο να σας βοηθήσουμε να βρείτε το τέλειο κόσμημα για τις πιο σημαντικές στιγμές σας!

Αφού λοιπόν γνώρισες λίγα πράγματα για εμάς, μπορείς να περιηγηθείς μέσα στον λαμπερό κόσμο των κοσμημάτων μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σου και να γνωρίσεις και από κοντά τα προϊόντα μας!

 
 
Επωνυμία: ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.
Διακριτικός Τίτλος: ΠΑΡΑΞΕΝΙΕΣ
Νομική Μορφή: ΟΕ
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 162756412000
ΔΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Αριθμός Φορολογικού Μητρώου: 801756270