Αναζήτηση

0
Για τηλεφωνικές παραγγελίες 211 800 4310

Τι είναι το ασήμι 925

 

 

 

ΔΕΣ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΣΗΜΙ 925

Το ασήμι ανήκει στην κατηγορία πολύτιμων μετάλλων.

Με την απαλή και κομψή λάμψη του, αυτό το πολύτιμο μέταλλο είναι πολύ δημοφιλές εξαιτίας της ευελιξίας και της ποιότητάς του.

Το ασήμι 925 είναι ένα έξοχης ποιότητας ασήμι και μία από τις καλύτερες αγορές όσον αφορά τα κοσμήματα καθώς θα κρατήσει για πάντα.

Το ασήμι είναι ένα πολύτιμο μέταλλο ,που έχει την ιδιότητα να μαυρίζει με το χρόνο. Όταν ακούμε την έκφραση ''είναι από ασήμι 925'' σημαίνει ότι αποτελείται από 92.5% ασήμι και 7.5% άλλα μέταλλα.

Το ασήμι μαυρίζει φυσικά και απαιτεί περιστασιακό καθάρισμα. Γιαυτό λοιπόν τα περισσότερα κοσμήματα τα επιπλατινώνουμε για να διατηρέιται περισσότερο η γιαλάδα του.

Όσον αφορά τα κοσμήματα το ασήμι 925 είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε- καθώς το αγνό ασήμι χωρίς προσμίξεις είναι πολύ απαλό για να μπορέσει να κοπεί αλλά και να διαρκέσει και έτσι η προσθήκη του χαλκού βοηθά τα κοσμηματοπωλεία. 

Το ασήμι 925 είναι η πρώτη επιλογή για εκείνους που αγαπούν τα ασημένια κοσμήματα, καθώς αυτά έχουν διάρκεια, είναι αισθησιακά, όμορφα και επίσης είναι το μέταλλο που προτιμούν τα κοσμηματοπωλεία για να δημιουργούν τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια.